10 Statistične Podatke, Ki Dokazujejo, Duševno Zdravje, Zdravljenje, Potrebuje Več Pozornosti

zdravstveno svetovanje ženska zdravstvenega varstva

Ameriški zdravstvene nege, ki je ujeta v vise, ki je ustvaril strašne razmere. Stisnite prihaja iz pozitivne dobičke v pričakovanem trajanju življenja na eni strani in nevzdržnih zdravstvenih stroškov na drugi. Medtem, naslovnice so se oprime krize tako resen, kot izbruha Ebola, cepivo-preprečiti bolezni, kot so ošpice, in epidemijo debelosti. Torej, naš klic za odmerek preventivne medicine. Kot je za contradicting premožni ljudje, jaz to ves čas, in tako ne drugi. Ko rečemo, da imamo brezplačno državi, govorimo o konceptu. Svoboda ni čista. Lahko rečemo, da je naša, je eden od svobodnejši družb v svetu. Nisem brezplačno kričati ogenj v kino, če ga ni. Absolutna svoboda je le konstrukt uma, podobno kot matematika. Uporabljamo koncepte, da bi našli rešitve za težave, v realnem svetu. Nihče, ki je kdajkoli izmerjena 1 cm natančno. V veliko enako, nihce ni bil prost.

ADS
Cistat

Več priporočil za naravno cirozo jeter zdravljenje Obdržati debelo črevo čisto. Toksini se kopičijo v jetrih in mora biti izloča preko debelo črevo in ledvice.

Izogibajte se constipating živil.

Jeter je, da delajo dvakrat težko, če ste zapor.

Bodite prepričani, da vaš prehrana vsebuje zadostne količine holin, inozitol in lecithin, kot tudi večino in vlaknin. Jesti prehrane, sestavljen iz 75percent surovo hrano. Če cirozo je hudo, porabijo le sveže zelenjave in sadja in njihovi sokovi, za dva tedna. Povečanje vaše uživanje hrane, ki vsebuje veliko kalija, kot so banane, blackstrap melase, pivovarji kvas, dulse, alg, suhe slive, rozine, in riž, pšenični otrobi. Vključujejo naslednje v vaši prehrani: mandlji, pivovarji kvas, zrnje in semena, surovo kozje mleko, in proizvodov, pridobljenih iz kozjega mleka. Oreški morajo biti surove in iz tesno zaprti paketov.

Glede PTSD pri osebah z demenco je pomembno zato, ker PTSD je običajno povezana z delovno sposobnih odraslih in je redko diagnosticirana pri starejših. V zgodnjih fazah demence, ki priznava, zgodnje življenje travme lahko pacienti dostop psihološko terapijo pred znaten upad kognitivnih sposobnosti. Pri bolnikih z bolj naprednimi dementias, zavedanje prej travme izpostavljenost lahko pomaga zdravnike razlikovati med zamudo PTSD in BPSD pri obolelih s čustvenimi in vedenjskimi motnjami.

Vaši obiski zobozdravnika lahko postane prijetno bolečino, ki brez izkušenj, in to je vse zaradi squid ekipa inženirjev iz University of California v San Diegu, so razvili imaging metoda z lignji črnila in ultrazvok, da preverite za bolezni dlesni. Če ste kdaj imeli, da bi dobili usta preveriti gumi vprašanja, veš, kaj sem govoril: trenutna metoda za ocenjevanje gumi zdravje vključuje vstavljanje periodontal sonda je kovinski kavelj med dlesni in zobe.

Včasih, odvisno od zobozdravniku je tehnika bolečine strpnost, to boli. Ekipa je metoda, ki odpravlja potrebo za sondiranje - preprosto morate grgranje nekaterih živilskih lignji črnilo se meša z vodo in koruznega škroba.

Poskusi so bili končano, ki vključuje radikalne operacije, ki vključuje odstranjevanje oddelek srca in nato šivanje nazaj skupaj, da se zmanjša njihova velikost, ampak raziskave je še vedno v teku in delovanje še vedno ni odobrila za ljudi v Združenih državah amerike. To je bil uspešno izvesti v drugih državah, čeprav. Valvular bolezni srca je bolezen, ki prizadene ventili srca.


Srce ventili morajo odprite in zaprite za pravilno srcu, da je črpanje krvi učinkovito. Poškodovano ali v okvari srca ventile, ki omogočajo kri puščati za njih, ali če niso odpiranje pravilno, ni dovolj krvi, da skozi njih.